Roy Robson

5058 Mix & Match Colbert Navy

349,00

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

5058 Mix & Match Colbert Navy - een kledingstuk dat vertrouwen en excellentie uitstraalt. Dit Roy Robson design combineert functionaliteit met stijlvolle flair, specifiek afgestemd op de moderne man die waarde hecht aan een geraffineerde garderobe. Het colbert is geknipt uit hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm, terwijl de nauwkeurige constructie verzekert dat elk detail tot zijn recht komt.

Roy Robson, een merk dat bekend staat om zijn compromisloze kwaliteit en tijdloze ontwerpen, introduceert met dit colbert een toonbeeld van het vakmanschap waar het merk om geprezen wordt. De marineblauwe kleur benadrukt de ingetogen elegantie van het colbert en biedt veelzijdige combinatiemogelijkheden – van formeel tot casual chic. Daarmee is het een onmisbaar item in de kledingcollectie van de man die zijn persoonlijkheid en statuur wil onderstrepen.

De voordelen van dit colbert worden meteen duidelijk bij het dragen. Comfort komt tot uiting in de soepele stof die de bewegingsvrijheid optimaliseert en een natuurlijke elegantie verschaft. Het colbert is veelzijdig inzetbaar voor verschillende gelegenheden; van een zakelijke meeting tot een avond uit. Hiermee toont het de capaciteit van de drager om moeiteloos tussen diverse sociale settings te navigeren.

Dankzij de diepe blauwe kleur, die zowel klasse als een moderne touch uitstraalt, draagt dit colbert bij aan een versterkte persoonlijke uitstraling. De man die dit colbert draagt, voelt zich zelfverzekerd en comfortabel, klaar om elke uitdaging met vertrouwen tegemoet te treden. Zijn uiterlijke voorkomen wordt door dit colbert getransformeerd tot één van klasse en prestige.

Het ontwerp van de 5058 Mix & Match Colbert Navy reflecteert een discrete luxe. Met een fijne textuur en een nauwgezet oog voor detail, zoals de siersteek op revers en zakken en de subtiele knopen, belichaamt dit colbert ingetogen klasse en verfijning. Roy Robson illustreert met dit colbert hoe minimalistische esthetiek en geraffineerde stijl hand in hand gaan, wat maakt dat dit colbert even gearrangeerd als impactvol is in elke geselecteerde garderobe.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Roy Robson
Artikel ID S00050581594800-A410
Subgroep Colberts & Blazers
Mouwlengte Lange Mouw
Colbert sluiting Twee Knopen
Kleur Blauw