De tijdloze elegantie 
van Duetz

Bij Duetz Kleding in Zeist ontdek je een weergaloze wereld van stijlvolle kledingstukken die tijdloze elegantie combineren met eigentijdse flair. Wij bieden een uitgebreide collectie die elke mode-liefhebber zal bekoren.

Vijf winkels, één webshop

Met vier prachtige winkels verspreid over Nederland en een state-of-the-art webshop, brengen we de meest geraffineerde mode direct naar jouw garderobe. Of je nu onze warme service in de winkel verkiest of het gemak van online winkelen, bij Duetz is er altijd een optie die bij jou past.

Een korte geschiedenis

Wist je dat Duetz al sinds 1857 bestaat? Bernard Willem Duetz startte de eerste Duetz-zaak in Wijk bij Duurstede in het café van zijn vrouw. In 1922 besloot zijn zoon Willem naar de Voorheuvel in Zeist te verhuizen. Diens zoon Harry bouwde Duetz uit tot een regionaal begrip. De huidige eigenaren Astrid en Pim Duetz bouwden verder naar de huidige 4 vestigingen. Het hoofdkantoor waar inkoop, marketing, webshop en administratie worden gerund is vandaag de dag nog steeds gevestigd in Zeist, op de tweede verdieping boven de flagshipstore. Van hieruit worden ook de 18 Adam-vestigingen begeleid die Duetz in 2018 overnam.

Hofleverancier

Met trots mogen wij onszelf Hofleverancier noemen, een eerbetoon aan onze toewijding aan excellentie en het leveren van hoogwaardige kledingstukken aan zowel particuliere of zakelijke klanten. Deze prestigieuze titel weerspiegelt onze voortdurende inspanningen om duurzame kwaliteit en onberispelijke stijl te leveren en de grenzen van stijl en tijdloze elegantie te verleggen. Bij Duetz geloven we dat iedereen het recht heeft om zich als een koning of koningin te kleden, en we streven ernaar om onze visie te vervullen bij elke klant die onze winkels bezoekt of onze webshop bezoekt.