In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Stropdassen

Stropdassen

Stropdassen online kopen

Op zoek naar de perfecte stropdas die uw outfit afmaakt? En wilt u graag een stropdas van hoge kwaliteit? Die past bij uw look én uw karakter? In onze collectie vindt u ook verschillende stropdassen van goed aangeschreven merken. Deze stropdassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ze zijn netjes afgewerkt. Koop uw stropdas direct online!

 

Stropdas merken

In onze collectie nemen we uitsluitend merken op die mooie materialen gebruiken en die veel waarde hechten aan een goede afwerking, zoals Hemley, Ascot en Eton. We gaan voor merken die seizoen in, seizoen uit met prachtige collecties komen. En voor veelbelovende jonge merken met inspirerende ontwerpen, die we graag voor u beschikbaar maken. Deze visie geldt voor onze kleding, maar ook voor de onze accessoires.

 

Stropdas soorten

Een stropdas kan perfect in het plaatje passen of juist een beetje ‘buiten de lijntjes’ zijn. Wij houden wel van een leuke twist als het om stropdassen gaat. Als die twist maar smaakvol is en past bij de man die de stropdas draagt. Maak bij het uitzoeken van een passende stropdas gebruik van het advies van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten stropdassen, de juiste uitvoering en de perfecte combinatie met de andere items uit uw garderobe. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan stropdassen, zo kunt u bij ons terecht voor een zijde stropdas, een gestreepte stropdas of een effen stropdas.

 

Accessoires Duetz

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een mooi kostuum op maat, een perfect zittend overhemd of een modieuze jeans. Ook op het gebied van accessoires, zoals stropdassensokken en riemen, heeft u bij ons voldoende keus. Deze accessoires sluiten qua stijl goed aan op de collecties van de verschillende kledingmerken in onze winkel.

 

Laat u adviseren

Met een goed advies maakt u ongetwijfeld de juiste keuze. In onze winkels kunt u terecht voor een persoonlijk stylingadvies. Shopt u liever online? We helpen u met gedetailleerde beschrijvingen van onze stropdassen graag om de juiste keuze te maken.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard