Roy Robson

5038 Mix & Match Colbert Grijs

319,00

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4
Meer informatie
Gender Heren
Merk Roy Robson
Artikel ID S00050381694700-A020
Subgroep Colberts & Blazers
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Stretch Ja
Mouwlengte Lange Mouw
Colbert sluiting Twee Knopen
Kleur Grijs
Material 85% Scheerwol, 11% Polyamide, 4% Elastaan
**Roy Robson 5038 Mix & Match Colbert Grijs**
Ontdek de verfijnde elegantie van het Roy Robson 5038 Mix & Match colbert in een tijdloos donkergrijze tint. Dit item belichaamt een harmonieuze mix van klassiek en modern door de slimme pasvorm die comfortabel draagt en toch een gestroomlijnd silhouet creëert.
Vervaardigd uit een superieure stof van 85% scheerwol, verrijkt met 11% polyamide en 4% elastaan biedt dit colbert niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een aangenaam draagcomfort met voldoende bewegingsvrijheid. Het subtiele weefpatroon en de donkergrijze kleur maken het een ideale keuze voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen.
De kraag met ingetogen revers, gecombineerd met een verfijnde sluiting van twee knopen, accentueert het tijdloze karakter van dit kledingstuk. Een borstzak en twee klepzakken versterken de functionaliteit zonder afbreuk te doen aan het design. Dit colbert kan stijlvol gecombineerd worden met een bijpassende pantalon, een net overhemd en lederen schoenen voor een compleet en verfijnd ensemble.