Tommy Hilfiger

1985 Collection Sweater Feather White

109,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

1985 Collection Sweater Feather White is een subtiele blend van klassieke charme en modern comfort, waardig voor de stijlbewuste man. Deze trui van Tommy Hilfiger is vervaardigd uit een voortreffelijke combinatie van 80% organisch katoen en 20% polyester, wat resulteert in een luxueus zachte textuur en een duurzaam draagcomfort. Het minimalistische ontwerp wordt gekenmerkt door een ronde hals en een ribgebreide afwerking aan de halslijn, manchetten en zoom. De discrete logo-borduring op de borst voegt een onmiskenbaar element van prestige toe aan deze elegante trui.

Tommy Hilfiger staat synoniem voor een onberispelijke fusie van Amerikaanse preppy stijlen met een verfijnde twist. Deze trui is geen uitzondering, het belichaamt de kernwaarden van het merk: kwaliteit, klasse en een onmiskenbaar gevoel voor verfijning.

De 1985 Collection Sweater Feather White biedt niet alleen fysiek comfort, maar straalt ook een zekere nonchalante elegantie uit die heren van alle leeftijden aanspreekt. Het soepele materiaal en de tijdloze kleur garanderen dat deze trui een veelzijdige aanwinst is voor de garderobe, die net zo goed past bij formele gelegenheden als bij casual weekendplannen.

Deze trui versterkt uw persoonlijke uitstraling door de effen witte kleur die de drager voorziet van een frisse en heldere look. Ervaar het gevoel van exclusiviteit en zelfvertrouwen dat deze trui met zich meebrengt, elke keer dat u hem aantrekt.

Met betrekking tot esthetiek, weerspiegelt deze trui een subtiele verfijning die kenmerkend is voor zijn ontwerp. De strakke lijnen en de perfecte pasvorm benadrukken een verzorgde persoonlijkheid. De trui is zorgvuldig gesneden voor een moderne, maar comfortabele fit die niet te strak of te los valt, en is tevens bijzonder makkelijk te combineren met diverse broeken en jassen voor een stijlvolle, gelaagde look.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Tommy Hilfiger
Model 1985 Collection
Artikel ID MW0MW21316-AF4
Subgroep Sweaters
Model 1985 Collection
Pasvorm Tailored Fit
Stretch Nee
Mouwlengte Lange Mouw
Halslijn Ronde Hals
Duurzaamheid Duurzame Keuzes
Kleur Wit
Material 80% Organisch Katoen, 20% Polyester