Tommy Hilfiger

1985 Collection Gestreept Overhemd Roze Wit

1985 Collection Gestreept Overhemd Roze Wit ademt de klasse van Tommy Hilfiger. Deze roze gentleman's keuze, vervaardigd van 58% organisch katoen en 42% polyester, biedt een verfijnd evenwicht tussen milieubewustheid en duurzaamheid.
Tommy Hilfiger, synoniem voor Amerikaanse cool, vertaalt luxe in draagbaar comfort zonder de elegante touch te verliezen.
Met subtiele strepen en een ontspannen snit is dit overhemd een stijlvolle en veelzijdige toevoeging aan de garderobe die moeiteloos overgaat van zakelijk naar casual chic.
Stralend roze geeft een boost aan het zelfvertrouwen, terwijl de hoogwaardige stof een gevoel van ongeëvenaard comfort en een frisse uitstraling biedt.
Het ontwerp met een standaard kraag en kenmerkende Tommy Hilfiger-details ronden dit overhemd af tot een stijlvol statement dat tijdloze klasse etaleert.
109,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

1985 Collection Gestreept Overhemd Roze Wit is een exemplaar dat het erfgoed en de tijdloze stijl van het merk Tommy Hilfiger perfect representeert. Dit overhemd voor mannen, met zijn heldere roze en wit gestreepte patroon, biedt een frisse kijk op klassieke zakelijke en casual looks. Vervaardigd met een blend van 58% organisch katoen en 42% polyester, combineert dit overhemd ecologisch bewustzijn met het luxueuze gevoel van kwaliteitsstoffen, wat het zowel een verantwoorde als verfijnde keuze maakt.

Als een gevestigd merk bekend om zijn Americana-roots en preppy invloeden, straalt Tommy Hilfiger verfijning uit, zonder in te boeten aan toegankelijkheid. Dit overhemd is geen uitzondering; het is een ode aan de erfgoederijkdom en het ontwerptalent dat het merk belichaamt. Van de nauwkeurig afgewerkte manchetten tot het gedistingeerde logo op de borst, elk detail is met vakmanschap en zorg gecreëerd.

Dit overhemd biedt meer dan alleen esthetiek; het is ontworpen met het oog op de moderne man. De premium materiaalmix zorgt voor een gladde finish die aangenaam aanvoelt op de huid en belooft een lange levensduur. Het overhemd is veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van een belangrijke zakelijke meeting tot een informeel diner. De comfortabele pasvorm maakt het geschikt voor langdurig dagelijks gebruik, terwijl het tegelijkertijd een strakke en gestroomlijnde uitstraling biedt.

Dragen van dit overhemd verhoogt ongetwijfeld het gevoel van zelfvertrouwen en klasse. De ingetogen kleurencombinatie weerspiegelt een esthetisch begrip en de constructie toont een subtiele maar zichtbare aandacht voor detail. Een fijn afgestemde kraag en de gladde knooplijst completeren het ontwerp, waardoor het overhemd een must-have is voor elke garderobe die klasse en stijl ademt.

Het stijlvolle ontwerp van het overhemd getuigt van een verfijnde smaak die tijdloos is in zijn uitstraling. Met een strak gestreept dessin biedt het overhemd een visueel aantrekkelijk patroon dat nooit uit de mode raakt, en de vervaardiging van het materiaal tilt het geheel naar een hoger niveau. Of het nu gecombineerd wordt met een nette broek of een casual chino, het overhemd garandeert een moeiteloos chique en professionele look, die de drager een gevoel van onberispelijke stijl geeft.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Tommy Hilfiger
Model 1985 Collection
Artikel ID MW0MW28340-0D2
Subgroep Casual
Model 1985 Collection
Pasvorm Regular Fit
Patroon Gestreept
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Duurzaamheid Duurzame Keuzes
Kleur Roze
Material 58% Organisch katoen, 42% Polyester