Viadeste (41)

Ontdek de tijdloze elegantie van Viadeste, een vooraanstaand Italiaans modemerk sinds 1952. Bij Viadeste komen traditioneel vakmanschap, prachtige stoffen en onberispelijk oog voor detail samen. Ontdek de mooie collectie van Viadeste bij Duetz.

Producten 1-20 van 41

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

VIADESTE

Viadeste is opgericht in Sant'Egidio alla Vibrata. Door de gepassioneerde broers Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano, heeft het merk bijna 70 jaar lang een internationale allure verworven. "Kwaliteit gaat altijd over mode" is het motto van Viadeste, waar traditioneel vakmanschap, prachtige stoffen en onberispelijk oog voor detail samenkomen.

ITALIAANSE TROTS

De truien, shirts, vesten en polo's van Viadeste zijn een symbool van Italiaanse trots met de verfijnde, klassieke stijl die het merk kenmerkt. Bij Duetz ontdek je een zorgvuldig samengestelde collectie met de meest hoogwaardige stukken van Viadeste, waar 'Made in Italy' synoniem staat voor kwaliteit.

VIADESTE SHOPPEN

Waar shop je Viadeste? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Duetz! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.