Merken

Viadeste

Viadeste

De truien van Viadeste worden gemaakt met de meest fijne garen. Hoogwaardige vakmanschapstechnieken zorgen voor de exclusieve en herkenbare look. Hierdoor staat Viadeste standaard garant voor kwaliteit en luxe.

De hoogste kwaliteit knitwear

Het motto van Viadeste is; ‘kwaliteit is altijd in de mode’. Vanaf het begin weiden de gebroeders Di Stefano zich met passie aan breigoed. Vanaf de jaren 70 bereikt Viadeste de nationale en buitenlandse markten. In 2002 werd begonnen met het ontwerp van een nieuw complex met de volledige productiegang in één gebouw. Hierbij wordt wederom gefocust op de kwaliteit maar nu van de werkplekken. Zodra de fabriek loopt gaat Viadeste zich nog meer focussen op de verschillende soorten wol. Hieruit springt merinowol naar voren. Dit soort wordt verkregen van het gelijknamige Australische schaap. Het heeft extreem heldere kleuren en een onvergelijkbare zachtheid. De truien die gemaakt zijn met merinowol zijn dan ook met een enkele aanraking te herkennen.

De nieuwe collectie van Viadeste

Duetz heeft verschillende items van Viadeste in de collectie. Zoals genoemd legt Viadeste de lat hoog voor kwaliteitsstoffen. In bijna alle kledingstukken wordt virgin merinowol gebruikt. De collectie bij Duetz biedt (col)truien, overhemden en polo’s. De merinowol truien met ronde of V-hals hals zijn perfect voor over een overhemd heen. Deze truien hebben een slim-fit en sluiten daarmee perfect op het lichaam aan. Bekijk de hele collectie op de website, waar je soms ook nog een leuk item in de sale kunt vinden

Online Viadeste kopen bij Duetz

Bij Duetz vind je altijd een geschikt Viadeste item dat iets toevoegt aan jouw garderobe. Als je liever past voordat je gaat shoppen, kom dan gerust langs in een van onze winkels. Bestel je online voor 16:00 uur, dan worden je aanwinsten dezelfde dag nog verstuurd. Zonder verzendkosten bij besteding van €75,-, ook niet in de sale of bij acties. Geef Viadeste de kans die dit unieke merk verdient, het kan zomaar je nieuwe lievelingsmerk worden.

Home
Verlanglijst
Account