Slater (15)

In 1988 is Slater begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit T-shirt met een rechte pasvorm en een hoge boord is halverwege de vorige eeuw bekend geworden als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. Sindsdien is de Slater Basic geboren en werd het T-shirt een musthave voor iedere man. Bij Duetz hebben we nu ook Slater in onze collectie.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

SLATER

De collectie is snel uitgebreid, en momenteel omvat onze NOOS (Never Out of Stock) collectie achttien verschillende modellen, verkrijgbaar in de basis kleuren wit, zwart en navy.

OEKOTEX GECERTIFICEERD

Slater evolueert met de tijd en staat voor topkwaliteit. Alle T-shirts worden vervaardigd in de eigen BSCI-gecertificeerde fabriek van Slater. De T-shirts worden geproduceerd met garens van het Best Cotton Initiative (BCI), in-house gebreid, en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

SLATER KOPEN

Waar vind je Slater? Zowel online als in een van de winkels van Duetz. Bezoek een van onze winkels of plaats eenvoudig een bestelling online. Als het toch niet aan je verwachtingen voldoet, kun je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.