Mos Mosh (55)

Het merk Mos Mosh is afkomstig uit Denemarken, een broedplaats voor veel trendy kleding en design. Met kleding van Mos Mosh speel je eenvoudig in op de laatste trends. Shop dit mooie merk online bij Duetz of in een van onze winkels.

Producten 1-20 van 55

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

MOS MOSH

Mos Mosh is opgericht in het voorjaar van 2010 door de man Kim Hyldahl, een ervaren ontwerper met jarenlange ervaring in de mode en designindustrie. Met zijn kleding weet hij haarfijn in te spelen op de laatste trends. Mos Mosh staat bekend om prachtige jeans met goede pasvorm en eigentijds design. Maar bij Mos Mosh vind je niet alleen de leukste broeken, je vindt er ook de mooiste blazers en leuke T-shirts.

Dit merk weet je echt te verrassen; een ruim aanbod in verschillende stoffen, unieke en opvallende details waar je blij van wordt.

EXPERT IN JEANS EN PANTALONS

Het merk is pas zeven jaar oud en nu al een expert op het gebied van jeans en pantalons. De filosofie van het merk luidt dat kleding lekker moet zitten en goed aan moet voelen. En dat voelt de kleding van Mos Mosh zeker.

MOS MOSH BESTELLEN

De trendy kleding van Mos Mosh shop je natuurlijk Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!