Legend (15)

Bij Duetz shop je niet alleen kleding, maar ook asseccoires, zoals riemen en tassen van het merk Legend. De collectie is casual en chic. Ze ontwerpen zelfs de leren riemen en tassen in-house. 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LEGEND 

Legend maakt leren riemen en tassen voor vrouwen. Hun missie is nummer één te worden en te blijven in de branche van leren accessoires. Bij Legend zijn ze constant bezig met het creëren van authentieke, leren tassen en riemen van een hoge kwaliteit. Zij spelen met eigentijdse ontwerpen in op hedendaagse trends met hun eigen draai en blik op de toekomst.  

GECERTIFICEERDE BRONNEN

Het asseccoiremerk gebruikt duurzame gecertificeerde bronnen van recyclebare materialen. Zo proberen zij de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te minimaliseren.

LEERLOOIEN

Legend maakt geen gebruik van exotische leer, bont of bedreigde diersoorten. Het leer is afkomstig van runderen. Daarbij gebruiken ze alleen leer van bedrijven die zijn aangesloten bij de ‘’Leather Working Group’’. Dit is een lidmaatschapsinitiatief dat zich richt op het verminderen van de negatieve milieu-impact van leerproductie. Hierdoor worden steeds meer van hun producten plantaardig gelooid en zijn ze steeds vaker chroomvrij.  

LEGEND BESTELLEN

Een leren riem of tas van Legend bestel je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!