Jerry Key (10)

Het merk Jerry Key staat voor traditioneel Italiaans vakmanschap. Jerry Key creëert kleding en jasjes voor heren en bij Duetz hebben we een mooie collectie jasjes van Jerry Key.

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

JERRY KEY

Jerry Key komt voort uit een eeuwenoude sartoriale traditie in Napels, gebouwd op de principes van mode en made in Italy die begon in de jaren '80 dankzij de passie van de familie Gallo voor hoogwaardige stoffen, stijl en Italiaanse mode.

MET DE HAND GEVERFD

De trots van Jerry Key is het met de hand geverfde jasje, waarin het merk gespecialiseerd is en voortdurend technisch onderzoek verricht om een innovatief product te garanderen.

NEAPOLITAANS VAKMANSCHAP

De pasvorm en lijnen zijn strak en nemen de regels van de meesters van het Neapolitaans vakmanschap als referentie. De Jerry Key-collectie bestaat voornamelijk uit colberts. Jerry Key is een perfecte combinatie van ambachtelijke kwaliteit, casual kleding met een jonge geest.

Het Jerry Key-logo is een veelkleurige haan gezien in profiel met de poot omhoog, ingeschreven binnen een rood cirkel.

ONLINE JERRY KEY KOPEN

Waar scoor je Jerry Key? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Duetz! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.