Falke (19)

Bij Duetz shop je sokken met kwaliteit van het merk Falke. De geavanceerde collecties, waar technologie en design samenkomen om ultiem comfort en topprestaties te bieden, zijn een ware aanwinst voor je voeten.

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

FALKE

Of je nu op zoek bent naar sportieve sokken of dagelijkse items die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap, Falke presenteert een uitgebreid scala aan opties die de perfecte synergie tussen functionaliteit en stijl belichamen.

INNOVATIE ALS DRIJFVEER

Laat Falke je leiden in een wereld waar elke stap gedreven wordt door innovatie en waar comfort niet wordt opgeofferd voor stijl. Ontketen de kracht van beweging met Falke, waar kleding de ideale metgezel wordt voor dynamische levensstijlen. Verken ook onze selectie prachtige broeken bij de Falke-items of ontdek onze andere accessoires.

FALKE ONLINE AANSCHAFFEN

Waar vind je Falke? Zowel online als in een van de winkels van Duetz! Breng een bezoek aan een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Mocht het toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je altijd gratis retourneren, zowel in de winkel als via de post.