Eton (38)

Eton is van origine een Zweeds merk dat is opgericht door een Zweeds echtpaar. Eton stond voorheen bekend als Skjortfabriken Special. Het merk is door de jaren heen uitgegroeid tot een toplabel voor overhemden en shirts en ook verkrijgbaar bij Duetz. 

Producten 1-20 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ETON 

De zoons van dit echtpaar brachten halverwege de vorige eeuw een bezoek aan Engeland. Op een gegeven moment kwamen zij, in hun zoektocht naar de beste katoen, terecht in het plaatsje Eton. Eton was zo inspirerend dat zij er een serie overhemden naar hebben vernoemd. Deze overhemden werden echter zo populair, dat later werd besloten om het de naam Eton te gebruiken als bedrijfsnaam. 

EXTRA LONG STAPLE

De overhemden zijn gemaakt van de fijnste, en dus de beste kwaliteit katoen ter wereld! Dit katoen staat bekend als "Extra Long Staple". Daarnaast is het leuk om te weten dat de overhemden en shirts van Eton stijkvrij zijn. Ideaal dus! De overhemden van Eton zijn een goede basis voor onder een colbert of pak.

ETON KOPEN

Een mooi overhemd of shirt van Eton vind je uiteraard bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!