Denham (58)

Bij Duetz vind je het mooie, stoere merk Denham. Denham werd opgericht in Amsterdam in 2008 door de Engelse jeansmaker Jason Denham. Met jarenlange ervaring in wassingen, de perfecte pasvorm en eigentijdse designs gebruiken ze alleen premium stoffen van 's werelds beste molens in Italië en Japan. 

Producten 1-20 van 58

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

DENHAM 

Gedreven door de pioniersgeest van de oorspronkelijke blauwe spijkerbroek benadert Denham de ontwerpen met passie en innovatie èn met respect voor traditie.  

DE WAARHEID ZIT IN DE DETAILS 

Diepgeworteld in het Westen en beïnvloed door het Verre Oosten, loopt de Aziatische geest diep in het merk. Gedreven door de slogan "De waarheid zit in de details," zijn ze geobsedeerd door elk detail - van de eerste schets tot het uiteindelijke ontwerp, over alle aspecten van het bedrijf.  Je kent waarschijnlijk hun iconische schaarlogo, geïnspireerd door Denhams eerste paar kleermakersschaar, wat wereldwijd erkend staat als een keurmerk van kwaliteit. Elk paar Denham-jeans is geborduurd met dit zegel van goedkeuring, zorgvuldig vervaardigd uit 691 steken. De denim spijkerbroeken van Denham zijn te combineren met een stoere hoodie of sweater

DENHAM BESTELLEN

Een mooie broek van Denham vind je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!