Comunque (0)

Bij Duetz vind je een kleine collectie Comunque. Comunque is een luxe sjaalmerk, ontworpen en gemaakt met liefde voor het product en degenen die het dragen.  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

COMUNQUE  

Bij Comunque gebruiken ze alleen natuurlijke materialen voor comfort, warmte en schoonheid. Met diverse ontwerpen en kleuren onderstrepen de sjaals jouw persoonlijkheid. Hun doel is om klassieke sjaals met een twist te creëren die seizoenen, zo niet een leven lang meegaan. Koop minder, maar koop beter. Combineer de comfortabele sjaals van Comunque met een lekkere warme jas of jack.

ANYWAY

"Comunque" is de Italiaanse uitdrukking voor 'anyway', waar het ene eindigt en het andere begint. Het markeert conclusies, nieuwe acties en het streven naar positieve verandering in de wereld door kleine, maar belangrijke beslissingen. Zoals het dagelijks leven. Alle producten worden verantwoord geproduceerd. Comunque is een merk van Mercurius Mode Accessoires, opgericht in 1996.

COMUNQUE SHOPPEN

Een mooie sjaal vind je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!