Tramarossa

Filters

Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Tramarossa

Tramarossa jeans online kopen

De jeans van Sartoria Tramarossa zijn wereldberoemd. Ze zijn volledig met de hand vervaardigd. Tramarossa-jeans zijn perfect voor de man die comfort en kwaliteit heel belangrijk vindt, maar die ook een uniek kledingstuk wil. Deze jeans zijn van een niet onderuit te halen niveau. En dat zullen ze – wat ons betreft – nog heel lang blijven. Maak snel kennis met dit prachtige spijkerbroekenmerk!

Handgemaakte Tramarossa jeans

De Italiaanse Tramarossa-jeans worden dus helemaal met de hand gemaakt. Daar worden gerestaureerde machines voor gebruikt. Deze machines dateren uit de jaren ’50 en ’60. En ze zijn het geheim van de superieure kwaliteit waar Tramarossa voor staat. De unieke zachtheid van de materialen en de strakke weving zijn een goed recept voor een jeans die niet alleen ontzettend duurzaam is, maar die ook heel comfortabel is.

Elke Tramarossa jeans is uniek

Details. Daar draait het om bij Tramarossa jeans: denim, washing en knopen. Aan alles is gedacht en elke jeans is net iets anders. Tramarossa-jeans zijn de perfecte spijkerbroeken voor heren die stijlvol en persoonlijkheid willen combineren. Voor mannen die graag een unieke broek dragen. 


Selvage denim als belangrijkste stof voor Tramarossa-jeans

De ontwerpers van Tramarossa maken vaak gebruik van Japans selvage denim. Kenmerkend voor deze soort spijkerstof is de afwerking met de rode draad (tramarossa). Dat ziet er mooi uit én het is een kenmerk van hoogwaardig denim.

Tramarossa-spijkerbroeken combineren

De jeans van Tramarossa zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een overhemd van John Miller of een shirt en trui van Viadeste. Kies er ook een mooie riem van bijvoorbeeld Lindemann en een paar schoenen van Magnanni bij, om de look compleet te maken.

Shop online of in de winkel


Vul uw garderobe aan met een unieke spijkerbroek voor heren. Een spijkerbroek die u het liefst elke dag wel uit de kast zou halen! Comfort en stijl, maar vooral superieure kwaliteit. Dáár staat Tramarossa voor. En daarom schittert dit kledingmerk in onze collectie. Bekijk de spijkerbroeken van Tramarossa in onze webshop. Of kom langs in onze winkels. Daar staan onze medewerkers klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de perfecte herenjeans.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard