Secrid Wallet

Secrid Wallet

Filters

Secrid Wallet

Een portemonnee van Secrid Wallet is niet zomaar een portemonnee. Het is zoals de merknaam al zegt jouw ‘geheime (afgeschermde) beurs’. Bestaande uit een strak design en slimme technologie ga je met de items van Secrid Wallet veilig op pad met al je geld en pasjes.

Wie is Secrid Wallet?

Het merk Secrid Wallet (voorheen bekend als ontwerpbureau Spirid) heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld naar aanleiding van veranderingen in de maatschappij. Waar ze in de jaren ’90 vooral comfortabele pocket-size producten op de markt brachten, werd in 1997 de eerste Secrid Bodycard gelanceerd. Een musthave voor het opbergen van betaalkaarten.

Met de groei van elektronische betaalsystemen brachten ze in 2009 de nog altijd populaire Cardprotector uit. Een afgeschermde pasjeshouder waarin jouw gegevens veilig zijn.

Secrid Cardprotector: veilige pasjeshouder

Hoe kan een pasjeshouder zo veilig zijn? Middels een speciaal design worden (betaal)kaarten beschermd tegen ongewenste draadloze communicatie. Via een gepatenteerd mechanisme krijg je bovendien snel toegang tot je kaarten, zonder dat ze uit zichzelf zomaar uit jouw wallet kunnen vallen. Met de Secrid Wallet Cardprotector ben je optimaal beschermd tegen indringers.

Kaartbeschermer en portemonnee in één

Naast het beschermen van pasjes kun je in veel modellen van Secrid Wallet ook contant geld kwijt. Met een extra bandje met drukknop zorg je voor bescherming van je geld. Je kiest uit verschillende varianten, zodat je het model afstemt op jouw gebruik.

Praktisch én stijlvol

Een portemonnee of pasjeshouder hoeft natuurlijk niet alleen praktisch te zijn, het oog wil immers ook wat. En daarin heeft Secrid Wallet de perfecte balans gevonden. Van de Vintage Mini tot de Crisple Mini, Original Slim en de Matte Slim, ze hebben verschillende modellen op de markt gebracht. Dat ook nog eens in tal van kleuren/tinten. Snuffel rond op Duetz.nl en kies je favoriet.

Secrid Wallet sale

Korting pakken op je Secrid Wallet Cardprotector? Bij Duetz zetten we regelmatig mooie acties voor je klaar. Zo scoor je jouw nieuwe aanwinst met voordeel. Houd onze Secrid Wallet outlet in de gaten om geen aanbieding te missen.

Online Secrid Wallet kopen

Jezelf nooit meer zorgen maken over ongewenste indringers die jouw pasgegevens stelen? Je contact geld veilig opbergen in een veilige Secrid Wallet? Bekijk het aanbod en kies het model dat het beste bij je past. Je Secrid Wallet Cardprotector bestellen is zo gebeurd! Je nieuwe aanwinst wordt dezelfde (werk)dag namelijk nog op de post gedaan. Bij een bestelbedrag vanaf €75,- profiteer je van gratis verzending. 

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard