In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

New Arrivals

Filters
Categorieën
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Prijs

New Arrivals

Nieuwe collectie bij Duetz Kleding

Bewonder de nieuwe collectie van 2021 online bij Duetz. Ieder jaar worden er duizenden nieuwe artikelen toegevoegd aan onze winkel en webshop, verspreid over vier momenten. De Spring Summer (SS) collectie wordt onderverdeeld in een nieuwe voorjaarscollectie en een nieuwe zomercollectie. De Fall Winter (FW) collectie is op te delen in een nieuwe najaarscollectie en een nieuwe wintercollectie. Hou zeker ook onze pagina met acties in de gaten, want soms is er al een leuke korting op de nieuwe collectie bij Duetz!

Shop de nieuwste broeken, tops en ander kleding
Het nieuwe seizoen is altijd een goed moment om te bekijken welke nieuwe items er in de mode gaan raken. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe truien te verkrijgen of zijn de collectie nieuwe broeken anders dan die jij in de kast hebt hangen? We hebben een pagina ingericht voor de New Arrivals, dit is de kleding die we de afgelopen maand hebben binnengekregen bij Duetz. Sla snel toe, want dan weet je zeker dat jij het als eerste hebt!

Nieuwe collectie topmerken bij Duetz

We hebben bij Duetz het voorrecht om een brede selectie aan top merken te mogen verkopen en daardoor is de nieuwe collectie altijd een speciaal moment. Heren kunnen bij ons terecht voor de meest recente collectie van onder andere Profuomo, Corneliani, Jacob Cohen. Dames kunnen naar hartenlust de nieuwe collectie shoppen van onder andere Comma, Cambio en Not Your Daughters jeans (NYDJ).

Shop de nieuwe collectie online

Bestel nu eenvoudig de nieuwe collectie van topmerken online bij Duetz en we versturen je aanwinst supersnel naar je toe. Alle bestellingen die op een werkdag voor 16:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag al verzonden worden. Met een beetje geluk kun je de dag erna al genieten van je kleding. Nu kan het ook zijn dat je liever de kleding in je handen houd en advies in wint van een van onze adviseurs. Je bent van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard