Wahts (2)

Wahts is een herenmerk voor ‘De man van de toekomst’. Wahts innoveert door luxe herenkleding en eigentijdse sportkleding samen te voegen tot comfortabele herenmode. Bij Duetz hebben we een mooie collectie van Wahts.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WAHTS

In 2012 werd het Amsterdamse merk Wahts opgericht door Ulex en Karin Kostense. De collecties zijn gemaakt in verfijnde kleurstellingen waardoor de verschillende stijlen gemakkelijk te combineren zijn. Werken, reizen of sporten, de kledingstukken van Wahts zijn altijd even modieus en veelzijdig als functioneel.

OOG VOOR KWALITEIT, COMFORT EN STIJL

Wahts creëert hoogwaardig herenmode door beperkte producties en door altijd de hoogste kwaliteit stoffen te kopen voor hun collecties. Met perfectionisme en toewijding worden de producten afgewerkt met een uitzonderlijk oog voor detail.  Passend bij mannen die werk met plezier combineren, mannen die zowel rennen voor hun zaken als voor een marathon, de kledingeisen die bij hun levensstijl past. Wahts volgt niet de strakke regels van de mode, maar de regels van comfort en stijl. De collectie bestaat uit polo's, jassen, overhemden, sweaters, pants en meer.

WAHTS BESTELLEN

Een item van Wahts koop je natuurlijk Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!