UBR (29)

UBR is ontstaan en ontwikkeld in Noorwegen en wordt gevormd door ijskoude winters en regenachtige zomers. Ontdek de ontwerpen die gebaseerd zijn op Scandinavische eenvoud bij Duetz.

Producten 1-20 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

UBR

Door de strakke lijnen en technische uitstraling van UBR worden de ontwerpen ongevoelig voor mode en trends. UBR heeft zijn inspiratie opgedaan in de wereld van bergsport, poolonderzoek en oceaanraces.

DE ZAKELIJKE REIZIGER

UBR richt zich vooral op de zakelijke reiziger. Bij het ontwerp is er rekening mee gehouden dat iemand zowel binnen moet wachten, bijvoorbeeld op het station of vliegveld als ook buiten van A naar B moet. De modellen zijn zo dat er zakelijke of langere kleding onder kan. UBR maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie om jassen te maken die ervoor zorgen dat je warmer blijft, lichter reist en je er ook nog goed uitziet!

UBR JASSEN

De technologie in de jassen, zorgt voor een warme en lichte jas waar ook prettig mee te reizen valt. Het design van UBR-jassen kenmerkt zich, doordat ze tijdloos en strak zijn.

UBR SCOREN

Waar scoor je UBR? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Duetz! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het je toch niet? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.