Stilnology (3)

Het merk STILNOLOGY is een dames- en herenmerk wat zich voornamelijk richt op de eigentijdse mannen en vrouwen. Het merk maakt voornamelijk bovenkleding. Bij Duetz vind je dit merk ook terug in onze uitgebreide assortiment.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

STILNOLOGY

STILNOLOGY vertegenwoordigt twee tegenovergestelde universums, maar in voortdurende aantrekkingskracht, twee tegenstrijdige maar complementaire zielen, eigentijds en traditioneel, elegant en sportief voor de winnende combinatie.

EEN TIJDLOZE, UNIVERSELE STIJL

De filosofie van STILNOLOGY is een tijdloze, universele stijl die teruggrijpt naar het verleden en naar de toekomst kijkt. Het richt zich op eigentijdse mannen en vrouwen die met hun tijd meegaan, waarbij de bovenkleding multifunctioneel is.

Het assortiment biedt een scala aan bovenkleding gemaakt van semi-technische stoffen, dons, schapenvacht of suède, tot aan nappaleer in de lente, met behoud van altijd essentiële lijnen die zich aanpassen aan de levensstijl van degenen die het dragen.

STILNOLOGY ONLINE KOPEN

STILNOLOGY shop je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!