Sophia Perla (0)

In kleding van Sophia Perla voel je je op-en-top vrouw. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Diverse dessins en kleuren die goed op elkaar aansluiten zorgen voor een stijlvolle en trendy look. Bij Duetz hebben we een mooi assortiment van Sophia Perla.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SOPHIA PERLA

Sophia Perla is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een internationaal modemerk, met verkooppunten in verschillende Europese landen. Jaarlijks komt Sophia Perla met vier complete seizoencollecties di zijn afgestemd op de nieuwste modetrends.

STERKE PRINTS EN SIERLIJKE SILHOUETTEN

Kenmerkend zijn de sterke prints, prachtige luchtige materialen met vrouwelijke en sierlijker silhouetten met figuurvleiende ontwerpen. Met een maatboog van maat 34 tot en met maat 46 hebben ze een groot pasbereik.

Voorop staat dat comfortabel het nieuwe chique is, de collecties bestaan uit casual tops en broeken tot klassieke outfits voor op het kantoor. Doordat wij een brede collectie hebben zijn onze stijlen makkelijk met elkaar te combineren.

SOPHIA PERLA ONLINE SHOPPEN

Een item van Sophia Perla shop je eenvoudig bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!