LBM 1911 (9)

Het merk L.B.M. 1911 omarmt een ultramoderne stijl en put trots uit een eeuwenoude traditie. Exclusief Italiaans vakmanschap gaat hand-in-hand met een innovatieve benadering van onderzoek en ontwikkeling, uitlopend naar vrijetijds- en technische kleding. Bij Duetz vind je de mooie colberts van L.B.M. 1911. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

L.B.M. 1911  

L.B.M.1911 kleding is perfect voor de meest uiteenlopende gelegenheden, met dag-en-nacht outfits voor het alledaagse kantoorleven en vrijetijdsactiviteiten. Zo combineer je een colbert eenvoudig met een jeans of chino. Ga je voor chic? Draag er dan een lekkere pantalon onder.

UNIEKE STIJL

Mannen die L.B.M.1911 dragen, hebben een sterke, innovatieve persoonlijkheid en schuwen niet om anders te zijn; ze benadrukken juist graag hun unieke stijl. Kiezen voor L.B.M.1911 betekent kiezen voor een verfijnde en toch informele stijl die meer vertegenwoordigt dan alleen een uiterlijk. Het iconische speldje op het revers van L.B.M.1911-jasjes is een kenmerk van de exclusieve L.B.M.1911-stijl.

L.B.M. 1911 BESTELLEN

 Een stijlvol colbert van L.B.M. 1911 haal je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!