John Miller (90)

Bij Duetz verkopen we het mooie en luxe merk John Miller. Een item van John Miller staat synoniem voor fijne overhemden. Het merk combineert hoogwaardige stoffen en een perfecte pasvorm met een uitzonderlijk draagcomfort. 

Producten 1-20 van 90

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

JOHN MILLER

In 1989 introduceerde het familiebedrijf Van Winkel Fashion, een specialist in shirts sinds 1949, het merk John Miller, synoniem voor luxe overhemden. John Miller combineert hoogwaardige stoffen en een perfecte pasvorm met een uitzonderlijk draagcomfort, resulterend in een stijlvolle uitstraling. Dat is een van de redenen waarom ook wij bij Duetz, John Miller verkopen.

VERFIJNDE STOFFEN

Met zorg voor de herkomst van de grondstoffen en het duurzame productieproces selecteert John Miller voor elke collectie verfijnde stoffen. Bij Duetz vind je de tijdloze elegantie van John Miller, waar kwaliteit en stijl samenkomen. Voor een casual look stijl je een mooi overhemd van John Miller met een jeans of draag het onder een trui.

ONLINE JOHN MILLER KOPEN

Waar koop je John Miller? Bij Duetz natuurlijk! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.