Atelier Noterman (9)

Bij Duetz kun je goed terecht voor het broekenmerk Atelier Noterman. Bij dit merk gaat het verhaal verder dan alleen maar kleding. Het merk wordt gedreven door Novavo, een bedrijf dat 73 jaar geleden werd opgericht door Etienne Noterman & Camilla Van Vossel. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ATELIER NOTERMAN  

Bij Duetz kun je goed terecht voor het broekenmerk Atelier Noterman. Bij dit merk gaat het verhaal verder dan alleen maar kleding. Het merk wordt gedreven door Novavo, een bedrijf dat 73 jaar geleden werd opgericht door Etienne Noterman & Camilla Van Vossel. Het maken van een goede broek is altijd de kern geweest van Atelier Noterman en moederbedrijf Novavo. Een bewering die minder eenvoudig is dan het op het eerste gezicht lijkt. De broeken van Atelier Noterman zijn goed te combineren met een hoodie, sweater of een polo.  

WAT MAAKT EEN BROEK GOED?  

Voor ons betekent het hoogwaardige stofkwaliteit, een perfecte pasvorm, consistentie in pasvorm door de jaren heen, en doordachte details. Dit is wat jij als klant verwacht. Maar achter goede broeken schuilt meer. De manier waarop ze worden gemaakt is net zo belangrijk voor ons. Atelier Noterman kent het hoe, waar en door wie de broeken worden vervaardigd.

ATELIER NOTERMAN BESTELLEN

Een goede broek bestel je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!