Arma (13)

Het mooie leermerk ARMA vind je natuurlijk bij Duetz. ARMA kent een familieverhaal dat in 1985 is opgericht, gebaseerd op gedeelde opvattingen en de overtuiging dat tijdloze en unieke stukken leer echte schatten. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ARMA 

Leer wordt beter met de jaren en hier zijn we het volledig mee eens. Het is zoals leer dat ARMA blijft groeien en rijpen in de loop der tijd, waarbij ervaring en het vermogen om zich aan te passen aan de tijd onze beste bondgenoten zijn. De leren items van ARMA zijn goed te combineren met een trui, vest of jeans

MARAL EN ARDEN

Maral en Arden, de tweede generatie en huidige managers van het merk, begrijpen de van en werken met dit materiaal sinds hun vader het merk lanceerde in het midden van de jaren tachtig. Terwijl ze een veelzijdige en eigentijdse luxe smaak definiëren, geloven ze sterk in een toekomst die duurzaamheid boven de snelle modetrends plaatst. 
Onder het zicht van de tweede generatie blijft ARMA groeien en helpt zij klanten hun garderobe te verrijken met stijlvolle en investeringswaardige items van ARMA.

ARMA BESTELLEN

Waar vind je ARMA? Bij Duetz! Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!