Ana Alcazar (24)

Bij Duetz vind je het Duitse designlabel Ana Alcazar. Onder leiding van de zussen Be en Ju Ilzhöfer, voormalige catwalkmodellen, wordt Ana Alcazar beheerd en ontworpen. Het merk wordt uitsluitend geproduceerd in Europa. 

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

ANA ALCAZAR  

Met twee opmerkelijke collecties per seizoen, wat neerkomt op vier jaarlijkse lanceringen, onderscheidt Ana Alcazar zich door de beperkte oplage van alle geproduceerde artikelen. Een opmerkelijk kenmerk is dat alle productie uitsluitend plaatsvindt in Europa, beheerd door bedrijven in EU-landen zoals Polen, Litouwen en Slowakije. Het vermijden van productie in Azië benadrukt de toewijding van het merk aan Europese kwaliteitsnormen en vakmanschap. De statement artikelen van ANA ALCAZAR zijn goed te combineren met een basic pantalon of blouse.

VOORMALIG CATWALKMODELLEN

Onder leiding van de zussen Be en Ju Ilzhöfer, voormalige catwalkmodellen, wordt Ana Alcazar beheerd en ontworpen. Het merk maakt deel uit van TRICIA JONES GmbH, opgericht in 1985, en maakte zijn debuut in 1995.

ANA ALCAZAR SHOPPEN

Waar vind je ANA ALCAZAR? In een van de winkels of online bij Duetz! Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels.