In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Lyle & Scott

Lyle & Scott

Filters

Lyle & Scott

Herenkleding van Lyle and Scott online kopen

Breid uw garderobe uit met de klassieke gebreide truien of met andere stukken uit de collectie van Lyle and Scott. Lyle and Scott is een kledingmerk dat zijn voetsporen meer dan verdiend heeft: het bestaat niet alleen al meer dan een eeuw, maar het merk is ook wereldwijd beroemd.

Lyle and Scott: een stukje geschiedenis

Hawick, 1874. Daar liggen de fundamenten van de herenkleding van Lyle and Scott. William Lyle en Walter Scott beginnen dit kledingmerk in Schotland, meer dan een eeuw geleden. In die eeuw gebeurde er veel: niemand minder dan Christian Dior en Michael Kors ontwierpen voor het label. En de golfkleding van Lyle and Scott werd in 1967 direct opgepikt door een aantal bekende golfers, zoals Tony Jacklin en Greg Norman.

Lyle and Scott als wereldberoemd kledingmerk

In 2003 lanceerde Lyle and Scott z’n Vintage-collectie. Kenmerkend voor kledingstukken uit deze collectie is het detail van de gouden adelaar. De Vintage-collectie werd een groot succes. Dat leidde er uiteindelijk toe dat het label in 2005 een eigen winkel kreeg in Londen. De Heritage-collectie volgde in 2007. En in 2009 startte het label een eigen website, waardoor de volledige collectie van dames-, heren- en kinderkleding voor de hele wereld beschikbaar werd. Tegenwoordig staat het label met name bekend om die befaamde Vintage-collectie, de fitnesskleding en de golfkleding.

Combineer de mannen kleding van Lyle and Scott met andere herenmode

Ontdek in onze webshop hoe u zo’n prachtige gebreide trui van Lyle and Scott combineert met een jeans van bijvoorbeeld Jacob Cohen of Vanguard. Of met een shirt van Lubiam of Eton. Maak uw outfit compleet met een mooie lederen riem of een paar stijlvolle of juist stoere schoenen van bijvoorbeeld Santoni.

Koop de herenmode van Lyle and Scott in onze webshop

De kleding voor mannen van dit van oorsprong Schotse kledingmerk is online verkrijgbaar in onze webshop. U kunt daar snel en eenvoudig uw garderobe-uitbreiding bestellen en betalen. Wij zorgen er nadien voor dat uw herenkleding zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. Komt u liever naar een van onze winkels? Wees welkom! Onze medewerkers helpen u graag met een persoonlijk stijladvies.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard