In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Bezorgen

Bij aankopen vanaf €75,- is de verzending bij Duetz helemaal gratis. Daarnaast kun je jouw bestelling ook gratis afhalen in een van onze winkels. Wij bezorgen je bestelling op dinsdag t/m zaterdag via DHL. Voor bestellingen onder de €75,- binnen Nederland rekenen we €4,95 verzenkosten en voor bestellingen naar België en Duitsland wordt €8,- gerekend.

Levertijden

Alle bestellingen die op een werkdag voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden.

 

Bezorging

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen door DHL. Ondanks onze uiterste zorg om alle bestellingen die voor 16.00 zijn geplaatst de volgende dag te leveren, kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later wordt geleverd wegens bijvoorbeeld drukte bij de bezorgdienst. 

Niet thuis als DHL voor de deur staat? Dan zullen zij het pakket afleveren bij een DHL pakketpunt of bij de buren. Informatie hierover ontvang je van DHL zelf via de track & trace code in de verzendbevestigingsemail. 


Vertraagde levering 

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bekijk de actuele status van je bestelling middels de Track&Trace code die in de verzendbevestigingsemail staat. 

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard