Betalen

Bij Duetz kun je gemakkelijk en veilig betalen. De betalingen worden verwerkt door betaalprovider MultiSafePay.

Betaalmethoden

iDEAL
Betalen via iDEAL is mogelijk als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

iDEAL is de gemakkelijkste manier om op internet te betalen. Het is veilig en snel, je handelt de betaling direct af in de vertrouwde betaalomgeving van je bank.

Creditcard
Betalen via Mastercard, Maestro of Visa. Bij Duetz kun je gemakkelijk betalen met een creditcard via een veilige verbinding. Je kunt jouw creditcardgegevens veilig invoeren op een SSL beveiligde pagina.

Afterpay
AfterPay voert voor www.duetz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay via de mail.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Cadeaubonnen

Het is mogelijk om in de webshop te betalen met je DUETZ cadeau- of tegoedbon door de unieke code achterop de kaart in te vullen bij het afrekenen van uw winkelwagen. Bij stap 2 "bestellen" vul je de code in onder het kopje "kortingscoupon". 

Je dient het volledige tegoed van een cadeaubon te besteden bij een bestelling. 

  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard