Studio Milano heren kleding

Gratis verzending
Werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd
Gratis retourneren in de winkel

Filters

Geen producten gevonden voor deze categorie

Studio Milano heren kleding

Studio Milano kostuum online kopen

Studio Milano kwam ooit met een moderne interpretatie van het klassieke kostuum. En daarmee sloegen de ontwerpers de spijker op z’n kop. De slimfit-pantalons en goed afgewerkte jasjes  zijn populairder dan ooit! Je vindt de moderne heren kostuums van Studio Milano in onze webshop en in onze winkels.

Waarom zijn wij dol op de pakken van Studio Milano?

De herenkostuums van Studio Milano zijn klassiek. Dat spreekt ons erg aan. Toch is het label niet bang om zich te vernieuwen: modern, slimfit en persoonlijk zijn woorden die dit prachtige kostuummerk kenmerken. Want hoewel de kostuums een klassieke basis hebben, is de afwerking en de pasvorm eigentijds. En iedere drager heeft de mogelijkheid om zijn kostuum op maat te laten maken op basis van eigen keuzes en met de verwerking van persoonlijke details.

Kostuum op maat van Studio Milano

De ontwerpers van Studio Milano hechten veel waarde aan het persoonlijke karakter van een herenkostuum. Daarom heb je als drager van het maatpak nog veel in te brengen als het om details gaan. Geen ingewikkelde aanpassingen, maar wel persoonlijke keuzes. Die leiden tot een kostuum in een persoonlijke stijl. Dat uiteraard als gegoten zit.

Studio Milano heren kostuums kopen? 

Ga jij ook voor een uniek maatwerkpak? Koop de herenkostuums van Studio Milano online in onze webshop. Daar vind je tevens verschillende overhemden en stropdassen, waarmee de kostuums goed te combineren zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de overhemden van Eton of Jonh Miller, een prachtig merk dat overhemden van hoge kwaliteit produceert. Uiteraard kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze winkels. Hier helpen onze medewerkers je graag verder. Ze voorzien je van de juiste informatie over een geschikt maatpak; ze nemen je maten op; en ze adviseren je over de stijl en pasvorm. Dat uiteraard allemaal onder het genot van een kopje verse koffie.

  • American Express
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard