Heren

Save The Duck

Heren Save The Duck kleding

Save the duck-herenjassen online kopen

Visie. En ‘gewoon’ zeer mooie jassen. Daar staat Save the Duck voor. Jassen die wél warm en comfortabel zijn, maar die geen schade berokkenen aan dieren. Dit jassenmerk schittert ook in onze collectie om drie andere redenen: de mooie ontwerpen, de prettige en praktische stoffen en de bewezen kwaliteit. We sturen iedereen die met een jas van Save the Duck de winkel uitloopt, met vertrouwen naar huis. Van een Save the Duck-jas heeft u namelijk zonder twijfel veel plezier.

Een stukje geschiedenis: Save the Duck als hét kledingmerk voor herenjassen

Save the Duck werd in 1914 opgericht door Forest sprl. Vandaag de dag is het de derde generatie van de Bargi’s die de zaken omtrent het kledingmerk regelt. Nicolas Bargi is de persoon die Save the Duck echt doorontwikkeld heeft. Dankzij hem is Save the Duck nu een populair en eigentijds kledingmerk, dat geliefd is bij veel van onze klanten. En niet alleen vanwege het diervriendelijke karakter.

Herenjassen van diervriendelijke materialen

Nicolas Bargi wilde een comfortabel jacket dat net zo warm is als een donzen jas, maar dat veel diervriendelijker was. Daarom koos Bargi voor plumtech-jassen. Het bleek een succes, want Save the Duck is nu een internationaal populair kledingmerk, dat vooral wordt gewaardeerd om z’n draagcomfort en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van een plumtech-jas?

Jassen van het kledingmerk Save the Duck zijn gemaakt van plumtech. Dit diervriendelijke materiaal is heerlijk warm en tegelijkertijd toch heel ademend. De Save the Duck-jassen staan echter ook bekend om hun lichte gewicht: plumtech is warm, maar wel dun. Hierdoor zitten Save the Duck-herenjassen heel comfortabel. Verder zijn de herenjassen winddicht, zacht en sneldrogend. Wassen en drogen is geen enkel probleem!

Save the Duck heeft herenjassen in alle kleuren

Gaat u voor een effen kleur of voor een printje? Er zijn zelfs jassen die u ook binnenstebuiten kunt dragen! De kleuren van de jackets zijn diep en duurzaam. Ze blijven dus lang mooi en ze zijn goed te combineren met andere kledingstukken in onze webshops, zoals de jeans van Vanguard of Denham, een casual sweater van Scotch and Soda of een Eton overhemd.

Koop de jassen en jackets van Save the Duck online

Bent u toe aan een nieuwe jas of een comfortabel jacket? Ontdek dan zelf de herenjassen van Save the Duck. Deze diervriendelijke herenjassen zijn comfortabel, duurzaam en modern.  Koop de heren jassen van Save the Duck in onze webshop. Of kom langs in een van onze winkels, waar onze medewerkers u graag voorzien van een persoonlijk stijladvies.

  • Bank transfer
  • iDeal
  • Maestro
  • PayPal
  • Sofort