Overhemden voor heren

Gratis verzending
Werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd
Gratis retourneren in de winkel

Filters

Cavallaro Overhemden

Cavallaro-overhemden online kopen

Ontdek de overhemden van Cavallaro in onze webshop of in een van onze winkels. Onze medewerkers helpen u graag om de prachtige herenoverhemden van dit Italiaanse kledingmerk te combineren met onder andere de chino’s van Hiltl of de colberts van Lubiam.

 

De geschiedenis van het Italiaanse kledingmerk Cavallaro

Het is 1999 als de geschiedenis van het prachtige kledingmerk Cavallaro Napoli begint. Giuseppe Cavallaro ontwerpt in een klein atelier in Napels een prachtige collectie zijden dassen. Hij verkoopt ze aan collega’s, vrienden en familie. Cavallaro heeft oog voor detail en kiest enkel de mooiste zijden voor de productie van zijn dassen. Niet gek dus dat de dassen direct een succes werden. In 2001 kwamen de eerste dassen van Cavallaro naar Nederland, waar ze in verschillende winkels verkrijgbaar werden. Drie jaar later ontworp Cavallaro een collectie shirts. De slimfit-shirts van zijn hand waren uniek in Nederland. Cavallaro opent eind die tijd zijn eerste winkel: Cavallaro Carmacie e Cravatte.

 

Kenmerken van Cavallaro-herenkleding

Cavallaro had een kleine winkel. Maar met zijn vernieuwende designs en de hand van een vakman, wist hij zich te onderscheiden. Zijn shirts veroorzaakten een hype in Nederland. En zijn succes groeide.

   

Uitbreiding van de Cavallaro-collectie

De shirt-hype lag aan de basis van een uitbreiding van de collectie. Cavallaro ontwierp ook andere kledingstukken, zoals colbert, truien en poloshirts. Uiteraard met oog voor kwaliteit en Italiaanse gevoel voor mode. De Cavallaro-collectie werd een tijdloze en elegante. Maar ze was ook uniek. De naam van het merk werd veranderd: van Cavallaro Carmacie e Cravatte naar Cavallaro Napoli, een eerbetoon aan zijn roots.

   

Koop de herenkleding van Cavallaro online of in onze winkels

Cavallaro Napoli is nu een belangrijke speler op de Nederlandse fashionmarkt. Cavallaro heeft over het land verspreid dertien brandstores en meer dan 250 verkooppunten. Onze webshop en onze winkels zijn daar voorbeelden van. Daar ontdekt u de nieuwste collectie van Cavallaro.

  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard