UBR jassen

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Prijs

UBR jassen

UBR jassen voor heren

UBR is een merk dat zich richt op de man die wil dat zijn jas hem beschermd tegen alle weertypen. UBR komt oorspronkelijk uit Noorwegen, wat bekend staat om zijn koude winters en vele regen. Dit heeft er toe geleid dat het doel van UBR is om uw favoriete jassenmerk te worden. Tot voorkort was het merk bekend als Uber, maar om verwarring te voorkomen is besloten om deze naam af te korten en verder te gaan als UBR. 

De combinatie van de nette look met hoogwaardige kwaliteiten zorgen ervoor dat UBR jassen produceert die uw verwachtingen willen overtreffen. Onmisbaar in uw garderobe voor het najaar en de winter.

UBR jas voor zakelijk of casual gebruik

De jassen van UBR zijn gemaakt van prachtige stoffen en beschikken over geavanceerde technologieën die u normaal gesproken zou verwachten op outdoor kleding. Het combineert een waterdichte jas met een fijn ademend vermogen, waardoor de jas prettig draagt en u beschermd tegen een eventuele regenbui.

Op het oog is de UBR de ideale zakelijke jas, die perfect past bij een kostuum of nette combinatie. Door zijn lichtgewicht en cleane look is hij ook eenvoudig te dragen met bijvoorbeeld een spijkerbroek en set goede sneakers.

UBR zorgt met zijn hedendaagse design er niet alleen voor dat u perfect voor de dag komt, maar ook dat u warm blijft en beschermd bent tegen regen of wind. Naast jassen voor heren beschikt Duetz ook over een mooi aanbod aan UBR jassen voor dames.

 

UBR (Uber) eenvoudig online bestellen bij Duetz

Uw nieuwe jas kunt u eenvoudig online bestellen bij Duetz, gewoon online in de webshop. Bestellingen die op een werkdag voor 16:00 uur worden diezelfde dag behandeld en verzonden. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u de jas de dag erna of op een ander gewenst moment ontvangen door onze verzendingen via PostNL. Aarzel niet en trakteer uzelf op een UBR Jas.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard