In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Denham broeken

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Prijs
- van
Filters
Sorteren op:

Denham broeken

Denham jeans online kopen

Maak kennis met de volgende generatie jeans: Denham jeans. De spijkerbroeken van Denham getuigen van creativiteit, duurzaamheid en kwaliteit. We spreken met trots over dit prachtige jeansmerk, dat is opgericht in Amsterdam. Denham is een en al creativiteit en vakmanschap. Het merk hoort absoluut thuis in onze winkels. Combineer een Denham jeans met een casual T-shirt of trui van Scotch & Soda of Superdry of kies voor een overhemd van Eton met een net colbert voor een smart casual look.

Team van gepassioneerde ontwerpers

Achter de ontwerpen van Denham spijkerbroeken staat een team van gepassioneerde, creatieve mensen. In een studio in Amsterdam startten zij in 2008 met de productie van modieuze jeans. Moderne designjeans voor mannen die graag goed voor de dag komen. En die bereid zijn om verliefd te worden op een kledingstuk.

Denham jeans: creatief experimenteel met respect voor de traditie

Het draait allemaal om de balans tussen progressief design en respect voor de jeanstraditie. Zo denken de ontwerpers van deze designjeans er tenminste over. Het ontwerpteam streeft naar eerlijk vakmanschap in combinatie met experimentele creativiteit. En dat is terug te zien in zowel de jeans als de manier waarop het label zaken doet.

Denham jeans kopen

Jason Denham wil de consument laten watertanden. En dat lukt hem ontzettend vaak, weten we uit ervaring. Ontdek in onze webshop zelf waarom wij zo’n fan zijn van deze modieuze, mannelijke designjeans. U kunt de jeans ook komen passen in een van onze winkels. Onze medewerkers staan daar klaar om u te voorzien van een persoonlijk stijladvies. En ook voor de beste combinatietips (van jeans en bijvoorbeeld riemen en schoenen), bent u van harte welkom.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard