In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Maatwerk pakken

Maak een afspraak en vind het (maat)pak voor je bruiloft!

 

Waar boze tongen beweren dat de hoogtijdagen van het pak achter ons liggen, zijn wij overtuigd van het tegenovergestelde. Het klopt dat de rol van het pak is veranderd, maar dat neemt niet weg dat een goed maatpak niet mag ontbreken in de kledingkast van de moderne man.

Een goed aangemeten maatpak bied je namelijk meer opties dan het in vol ornaat met shirt en das te dragen. Door slimme toevoegingen als zijspanners op de broek of opgestikte zakken op het colbert kun je een maatpak integreren in je smart en zelfs casual garderobe. Draag het jasje en de broek afzonderlijk en je hebt een ijzersterke basis voor tal van outfits voor informelere gelegenheden, terwijl je geniet van het draagcomfort van op maat gemaakte items.

Maatwerk pak voor je bruiloft

Welke stijl je ook kiest, je bruiloft is naast de gelukkigste dag van je leven ook de dag waarop je het vaakst op de foto wordt gezet. Op de dag die om jou draait (op het je wederhelft na, natuurlijk), moet je outfit ook dienend zijn. Conformeer je niet naar bestaande pasvormen, maar laat een pak ontwerpen dat past bij je lichaamsbouw. Je zult dit stukje draagcomfort dankbaar zijn tijdens de belangrijke dag. Geef een knipoog naar je toekomstige door details en kleuren uit outfit van je partner terug te laten komen in het ontwerp van het pak. Als bruidegom blijft je jasje de hele dag aan, dus hou hier rekening mee bij het uitzoeken van een stof en de manier van voeren.

Maatwerk voor business pakken

Weinig mannen genieten de luxe dat ze in een standaard confectiemaat passen. Hierdoor zullen er altijd aanpassingen gedaan moeten worden om de pasvorm te optimaliseren (denk aan het inkorten van een broek of mouwen) en een kenner ziet dit altijd terug. Bij het shoppen van een maatpak bepaal je zelf het model en de pasvorm en wordt alles naar je persoonlijke wens en smaak afgestemd. Eenmaal opgemeten is een herhaalbestelling van je favoriete pak een kwestie van een nieuwe stof uitzoeken. 

Ontwerp je eigen maatpak

Bepaal de look van je pak tot in de kleinste details door hem zelf vorm te geven. Bepaal het type revers, kies voor een ongevoerd pak voor warme zomerdagen of voeg een setje knopen toe die perfect passen bij je favoriete schoenen. We helpen je graag om een onderscheidende look te creëren. Hierbij kun je ook vertrouwen op de expertise van je persoonlijke maatwerk specialist. 

Wat is de prijs van een maatpak? 

Je kunt het zo bont maken als je zelf wil, maar we kunnen je al een maatpak aanbieden vanaf €499,-. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de stof en de make van het pak.  

Hoe werkt het kopen van een maatpak?

1. Maak een afspraak met een van onze maatwerk specialisten.
2. Laat je vrijblijvend opmeten en adviseren over een persoonlijke pasvorm.
3. Bepaal het ontwerp van het pak tot in detail, maar we helpen je ook graag.
    - Kies het type en model
    - Kies je uit 1000'en stoffen
    - Kies de perfecte voering
    - Kies bijpassende knopen
    - Voeg slimme en unieke details toe
4. Maximaal vijf weken wachten tot je op maat je gemaakte kostuum klaar is, maar vaak is hij er sneller.
5. Geniet van je zelf ontworpen en feiloos zittende maatpak. 

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard