Maatwerk

ONTWERP UW EIGEN PAK!

Middels “Ontwerp uw eigen pak” is het mogelijk om uw look tot in de kleinste details zelf vorm te geven. Door kleine details op de revers, lichte en ongevoerde pakken voor de zomer of een setje knopen die passen bij uw favoriete schoenen creëert u samen met onze specialist een onderscheidende, uniek look! Nóg persoonlijker kan het door het plaatsen van een monogram aan de binnenkant van uw pak of onder de kraag. Natuurlijk kunt u hierbij vertrouwen op de expertise van uw persoonlijke Duetz-specialist.
 
Maatwerk voor businesspakken
Vrijwel geen enkele man past in een standaard confectiemaat en daardoor worden er altijd aanpassingen gedaan om de pasvorm te optimaliseren. Bij het ontwerpen van uw eigen pak bepaalt u ook zelf het model en de pasvorm en kan alles naar uw wensen worden afgestemd. Er kan vooraf rekening worden gehouden met afwijkende maten of specifieke lichaamseigenschappen, waardoor vermaakkosten tot het verleden behoren.
 
Bruiloften en partijen
Met het seizoen van bruiloften en feesten om de hoek wordt het tijd om na te denken over uw outfit in deze periode. Bij uitstek geschikt hiervoor is het ontwerpen van uw eigen pak. Speel in op thema’s en zorg dat u er goed uit ziet en zich comfortabel voelt in uw pak.
 
Hoe werkt het?
  1. Maak een afspraak met één van onze specialisten.
  2. Laat u vrijblijvend professioneel opmeten, bepaal persoonlijke pasvorm
  3. Bepaal tot in detail hoe uw pak er uit komt te zien.
  4. Binnen vier weken is uw op maat gemaakte kostuum klaar!
  5. Geniet van uw peroonlijk ontworpen op maat gemaakte pak.
 
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard