Laat je adviseren

Kleding advies bij Duetz met Private shopping

Kledingadvies bij DuetzBen je klaar voor een duik in de hedendaagse mode? Bij Duetz geven we je graag kledingadvies en vertellen we je welke kleuren je het best kunt dragen en welke pasvormen je het beste zitten. Dit kan óók nu op een plezierige en veilige manier, want we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Of je nou goed voorbereid wil zijn voor je zakelijke afspraken of juist 's weekends wil herstellen van die zakelijke afspraken: Duetz heeft ongeëvenaarde ervaring met het aankleden van mannen en vrouwen en we delen onze expertise graag met je in de vorm van kledingadvies. Het assortiment van Duetz rijkt van business naar casual en blinkt uit in de middenweg met smart casual outfits die je zakelijk én in het weekend kunt dragen.

Dit is het moment om gratis kledingadvies in te winnen zodat je er stijlvol en professioneel uitziet, want dat geeft je het zelfvertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn!

Zo werkt persoonlijk kledingadvies

Na het invullen van onderstaand formulier neemt een van onze ervaren stijladviseurs contact met je op. In een paar vragen schetsen we een beeld van je wensen en smaak, waardoor tijdens je bezoek aan één van onze winkels of tijdens een digitale afspraak direct de juiste items klaar voor je hangen.
Heb je al een favoriete stijladviseur? Dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen. 

Het is mogelijk om voor een moment te kiezen dat past bij je agenda, want afspraken kunnen ook buiten de openingstijden van de winkel om. 

Ontspannen shoppen vanuit huis: Ontvang een box met je outfit 

Shop je liever vanuit het comfort van je eigen huis, maar ontvang je toch graag een stuk kledingadvies bij het selecteren van de items? Laat onze ervaren stijladviseur een persoonlijke kledingbox samenstellen. Ontvang een stijlvolle outfit, compleet afgestemd op jou voorkeuren, gratis thuis!

 

Persoonlijk kledingadvies ontvangen

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Winkel*
Datum*
Opmerking
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard