In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Crowdfunding

Om jou als klant online en in de winkels nog beter te kunnen helpen gaan we digitaliseren. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht zijn ons visitekaartje. Door dit te combineren met nieuwe digitale technologie, nieuwe webshops en nieuwe logistiek maken we ons bedrijf klaar voor de toekomst. 

Om deze plannen te kunnen realiseren, zijn wij een crowdfunding gestart. We zagen crowdfunding als een kans om klanten te betrekken bij onze groeiplannen en de interactie met hen te versterken. De investering wordt in 5 jaar terug betaald met een jaarlijkse rente van 4%. Ook ontvangen klanten leuke extra’s, afhankelijk van het investeringsbedrag.

De campagne startte in november 2022 en het minimale doelbedrag van €400.000 euro was al binnen vóór het begin van 2023. We hebben veel leuke reacties ontvangen van investeerders: “Mooi plan en leuk initiatief om door middel van crowdfunding geld op te halen! Succes met ondernemen!” en “Deze winkel met een zeer persoonlijke en vriendelijke aanpak dient te kunnen groeien en blijven.”

Vier dagen voor het einde van de campagne hebben we ons maximale doelbedrag van €800.000 gehaald. We zijn ontzettend blij met dit resultaat en gaan hard aan de slag om Duetz klaar te maken voor de toekomst!

We zijn alle investeerders en iedereen die ons heeft gesteund erg dankbaar!

Wil je onze campagne bekijken of over al onze plannen lezen? Ga dan naar

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/adam-duetz.

 

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard