Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Brooksfield

Herenkleding van Brooksfield online kopen

In onze webshop vindt u de mooiste items uit de collecties van Brooksfield. Dit kledingmerk staat bekend om zijn urbanchique mode voor mannen. Een vleugje chic, maar altijd ‘normaal’ genoeg om elke dag te dragen.

 

De geschiedenis van Brooksfield-herenkleding

Het merk Brooksfield werd in 1971 in Italie opgericht. De ondernemers achter het label begonnen Brooksfield na opnieuw een frustrerende dag shoppen. Frustrerend, want ze konden niets vinden aan herenmode die hen kon bekoren: kwaliteitsherenkleding die niet té chic maar ook niet te basic was. En omdat ze die kleding niet konden vinden, begonnen ze zelf een modelabel: Brooksfield.

 

Herenmode voor elke dag

Brooksfield is mode voor mannen met smaak. Mode die u prima elke dag kunt dragen. Mode die uitstraalt dat u belang hecht aan wat u draagt, maar ook mode die nooit overdone is. Een vleugje urban, een klein beetje elegantie en af en toe wat outdoor-invloeden. Dat zijn de pijlers voor elke Brooksfield-collectie.

 

Prachtige materialen

De ontwerpers van Brooksfield gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit. Comfortabele wollen vesten en truien dus. En heerlijk aanvoelend katoen of comfortabel jersey van hoge kwaliteit. De kleuren verschillen uiteraard per seizoen en collectie. De rode draad wordt meestal gevormd door natuurlijke tinten, zoals bruin, beige en grijs.

 

Herenkleding van Brooksfield kopen?

Bent u van plan om uw garderobe uit te breiden met de mannen kleding van Brooksfield? Bezoek onze webshop! In onze webshop koopt u heren kleding van hoge kwaliteit, zoals die van een kledingmerk als Brooksfield. Heeft u de perfecte uitbreiding voor uw garderobe gevonden? Bestel uw kleding dan direct online. Betalen kan ook veilig online. Nadien zorgen wij ervoor dat uw nieuwe aanwinst wordt thuisbezorgd. Komt u liever passen? U bent natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels. Daar helpen onze medewerkers u graag met een persoonlijk advies. De koffie wordt vers gezet.

  • American Express
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard