Bolzonella

Bolzonella 1934 shirts

In het kleine dorp Codiverno in Italië vindt u het atelier van Bolzonella 1934, waar sinds de jaren ’50 vakmensen mooie Italiaanse hemden maken. Het familiebedrijf wordt geleid door de tweede generatie in de vorm van Andrea Bolzonella. Doordat Bolzonella overhemden met de hand in eigen atelier te produceert en er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van luxe doeken, kan Bolzonella 1934 een prachtige kwaliteit hemden garanderen met een doordachte casual uitstraling.

Bolzonella 1934 overhemden; voorlopen in de mode

Waar herenkleding, en in het bijzonder Italiaanse herenkleding, steeds meer op een casual tour gaat; blinkt Bolzonella 1934 uit in dit genre. De hemden beschikken over een slanke pasvorm (slim-fit) en hebben een extreme cutaway kraag. Deze moderne boord, die voortkomt uit de stijl waar hemden zonder das worden gedragen, zorgt ervoor dat het hemd mooier valt wanneer de bovenste knopen open worden gedragen.

In onze collectie vind u een breed scala aan katoenen en denim shirts in uiteenlopende wassingen en kleuren. In de zomer kunt u ook een mooie selectie aan linnen overhemden verwachten, waar u in de winter bij ons terecht kunt voor grovere katoenen stoffen die bijna richting flanel neigen.

Combineer de hemden met andere Italiaanse mannenmode merken als Jacob Cohen, Artu Napoli of draag ze op een chino van bijvoorbeeld Meyer of Mason.

 

Bestel Bolzonella 1934 online bij Duetz

Bij Duetz kunt u de shirts van Bolzonella uit onze webshop eenvoudig bestellen. Wanneer u de webshop in de gaten houdt kunt u het treffen dat de shirts tijdens bepaalde perioden worden aangeboden tegen een korting of meegaan in de seizoens sale. De oplage is wel beperkt, dus sla toe wanneer uw maat nog aanwezig is

  • Bank transfer
  • iDeal
  • Maestro
  • Sofort