Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Blue Industry

Blue Industry-kleding online kopen

Eigentijdse maar onderscheidende mode voor heren. Dáár staat Blue Industry voor. De smart casual outfits van dit bekende kledingmerk zijn van Nederlandse bodem. Ze ademen ‘modern’ en ‘comfort’ maar zijn ook perfect voor een zakelijke lunch. Kortom: maak snel kennis met de mannen kleding van Blue Industry!

 

Tijdloze elegantie en comfort in één outfit

Blue Industry weet tijdloze designs te combineren met unieke stoffen. Zo is het label in staat om eigentijdse, onderscheidende kleding te ontwerpen voor modebewuste mannen. Het draait allemaal om geraffineerde details en hoogwaardige stoffen. Díe maken het onderscheid. De basis bestaat uit luxe materialen en goede designs. Want pasvorm en comfort zijn belangrijk voor de ontwerpers van Blue Industry.

 

Smart casual herenkleding van Blue Industry

Je kunt de kleding van Blue Industry prima aan naar een feestje of voor een privégelegenheid. Maar de smart casual kleding van Blue Industry is ook geschikt voor formelere bijeenkomsten. Een jeans in een bijzondere wassing ziet er al snel anders uit in combinatie met een net colbert en een mooi overhemd.

 

Blue Industry als basis voor een veelzijdige garderobe

Omdat de collectie van Blue Industry zo veelzijdig is, is-ie perfect als basis voor je garderobe. Je hebt dan voor elke gelegenheid wel een geschikte outfit in je kast hangen.

 

Koop de herenkleding van Blue Industry direct online

Ben je benieuwd welke items uit het Blue Industry-assortiment jou het meest aanspreken? Ontdek dan snel de jeans, overhemden en shirts van Blue Industry in onze webshop. Je kunt daar je nieuwe aanwinst direct bestellen en betalen. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling bij je thuis wordt bezorgd. Kom je liever even passen (en combineren)? Kom dan langs in een van onze winkels. Een kopje koffie wordt daar vers gezet. Tot snel!

  • Bank transfer
  • iDeal
  • Maestro
  • Sofort