Geplaatst op 20 augustus 2021

Categorie:

Vier sale tips: Zo vind jij de mooiste kleding in de sale!

Vier eenvoudige sale tips

In de sale winkelen heeft zijn voor- en nadelen; van de items boven aan je verlanglijstje kan nou net jou maat ontbreken, maar er is ook altijd de kans dat je een prachtig item met een hele aantrekkelijke korting vindt. En hoewel het glad ijs is en zelfs de meest ervaren koopjesjagers in de sale verleid kunnen worden tot een paniek aankoop (iets dat je niet nodig hebt of alleen maar shopt omdat de prijs aantrekkelijk is), kun jij met de juiste sale tips eenvoudig de mooiste items uit de webshops en winkels plukken. Om je op weg te helpen met onze zomersale hebben wij al onze wijsheiden gebundeld en onze beste tips om in de sale te shoppen op een rijtje gezet!

Shop tijdloze herenmode klassiekers in de sale

De mode-molen maalt ieder seizoen vrolijk door en hoewel er altijd een paar trends de tand des tijds overleven geldt dat niet voor het gros van de kortstondige rages. Als eerste tip om te slagen in de sale adviseren we je om te kiezen voor tijdloze klassiekers in plaats van modegrillen. Voeg een goed donkerblauw colbert toe aan je rotatie of sla een stapeltje witte overhemden in. Zo garandeer je draagplezier van je aanwinsten in plaats van dat je twijfels overhoudt aan een kledingstuk dat eigenlijk niet helemaal meer in de mode is.

Vier sale tips: Zo vind jij de mooiste kleding in de sale!

Trakteer jezelf op een luxe kledingstukken in de sale

Als eerste ingeving ben je misschien geneigd om te kijken naar de voordeligste items die je in de sale kan shoppen. En overhemd van 100,-dat je nu voor 30,- kunt shoppen is natuurlijk een koopje, maar het is veel interessanter om een overhemd van 200,- te scoren voor 60,-. Je garandeert jezelf daarmee dat je een top exemplaar te pakken hebt (en ontvangt 140,- korting i.p.v. 70,-_. De sale tip die hieruit voortvloeit luidt als volgt; kies online voor een prijssortering van hoog naar laag en hou je ogen open voor mooie merken als Eton, Profuomo en Gardeur in de sale.

Vier sale tips: Zo vind jij de mooiste kleding in de sale!

Shop de mooiste merken in de sale

Een aantrekkelijke korting is een goede reden om een kledingmerk te shoppen die normaal gesproken boven je budget ligt. Kostbare merken als Jacob Cohën, Corneliani en Eduard Dressler kunnen met het juiste kortingspercentage dezelfde prijs krijgen als wat je doorgaans uitgeeft voor een pak of spijkerbroek. Handige sale tip is dus om je te laten inspireren door de pagina’s van mooie merken die je aanspreken.

Vier sale tips: Zo vind jij de mooiste kleding in de sale!

Experimenteer met nieuwe sale kleding

Een sale tip om op een eenvoudige manier je complete garderobe als nieuwe te doen lijken is door een totaal nieuw kledingstuk toe te voegen. Wil je een update geven aan je donkergrijze pakken imago dan is dit een goed moment om te kijken naar hoe de reacties zijn op een dandy beige of groene variant, zonder dat je daarvoor stevig de portemonnee hoeft te trekken. Bijkomend voordeel dat het ongedragen donkerblauwe hemd dat je ooit in een opwelling kocht nu wel feilloos combineert bij je ensemble.

Vier sale tips: Zo vind jij de mooiste kleding in de sale!
  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard