Geplaatst op 11 augustus 2020

Categorie:

Stijlvol gekleed naar het strand

Wat draag jij naar het strand?

In de buurt zijn van het ruime sop heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. De complete dag ontspannen, enkel onderbroken met een verkoelende duik (of drankje). De zee is een van onze favoriete vakantiebestemmingen. Maar wat draag je als stijlbewuste man nou naar het strand of zwembad? Lees je even in zodat jij kunt flaneren op je favoriete bestemming voor verkoeling.

Je outfit valt op staat met je zwembroek. Kies gerust voor een uitgesproken kleur of print. Deze zien er in de winkel of webshop misschien fel uit, maar kunnen het best beoordeeld worden in hun natuurlijke habitat: in het zonnetje op het strand of langs het zwembad.

Bovenop je zwemshort heb je een drietal opties: een fijne polo, een basic t-shirt en in het bijzonder het linnen overhemd. Linnen is een stof die luchtig is en snel droogt, waardoor hij perfect geschikt is voor langs het water. Mouwen opstropen, twee of meer knoopjes open en mocht het nodig zijn dan kun je ‘s avonds direct door naar het terras.

Qua kleuren combinatie is er eigenlijk één regel: Combineer één fel item met één rustige. Combineer een waanzinnige print bijvoorbeeld met een wit item, zo wordt het niet té bont.

Benieuwd naar welke items wij je aanraden? Bekijk de hoogtepunten op één overzichtelijke pagina: https://bit.ly/Duetz-Beachwear

Setje loafers of goeie slippers eronder en jij bent helemaal klaar voor de hoge tempraturen!

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard