Geplaatst op 2 september 2020

Categorie:

Perfect voor thuiswerken en stijlvol genoeg voor op de zaak: WAHTS.

In BC (before Covid-19) was het vanuit huis werken een voordeel dat slechts voor weinigen was weggelegd, iets waar je collega’s stiekem op neerkeken want zeg nou zelf: wie was er toen heel productief thuis? Nu we compleet aangewezen zijn op deze manier van werken zien we een complete omslag hierin en bouwen mensen complete thuiskantoren. Bij thuiswerken hoort ook een nieuwe dresscode. Je formele kloffie maakt plaats voor kleding waar één ding voorop staat: draagcomfort. Achteraf is dit misschien helemaal geen vervelende wending geweest.

Hoe pas jij je aan op deze nieuwe dresscode? Niet iedereen kan de hele dag in sweatpants door het huis heen sturen. Dit is waar het Nederlandse merk WAHTS om de hoek komt kijken: Waanzinnig draagcomfort dat er ook nog eens stijlvol uitziet. Je kunt er prima thuis mee op de bank hangen, maar ook goed mee over straat vertonen en in je Zoom meetings kom je keurig voor de dag.

De items kenmerken zich met een goed, simpel design en fijne stofkwaliteiten met een zachte finish. Ze zijn enorm sterk in de basiskleuren als zwart, blauw, grijs en wit. Dat is handig in het combineren. Het merk heeft het gros van de productie ondergebracht in Portugal, een kweekplaats voor mooie spullen en goeie ateliers momenteel. Aan duurzaamheid wordt gedacht door het gebruik van onder andere organisch katoen.

Het merk WAHTS, geschreven in all-caps, is een acroniem dat staat voor We Are Here To Stay. En aangezien deze informele dresscode met draagcomfort ook nog even zal blijven is dit een hele goeie naamkeuze.

Hier vind je de nieuwe collectie van WAHTS en als je geluk hebt misschien ook nog een paar afgeprijsde koopjes in jou maat.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard