Geplaatst op 30 december 2020

Categorie:

Onze goede voornemens voor 2021

Ongeveer acht procent houdt zich aan zijn goede voornemens. Dat is geen verassing, want de dag waarop je hiermee start is 1 januari: een dag waarop je herstelt van champagne of een exorbitante stapel oliebollen. Het is daarom gek dat we juist die dag hebben aangemerkt als dé dag om onszelf naar de sportschool te slepen, vlees te laten staan of te stoppen met (vul maar in). 

Daarom zijn onze goede voornemens voor 2021 stijl gerelateerd. Een goede outfit draagt bij aan een goed gevoel en helpt je om de beste versie van jezelf te zijn. Een mooie eerste stap voor 2021, toch?!

 

 1. Kiezen voor hoogwaardige stoffen
  De investering in hoogwaardige stoffen betaalt zich terug in de vorm van draagcomfort. Iedere keer dat je een item aantrekt een glimlach op je gezicht.
  Goede voorbeelden hiervan zijn merinowol, cashmere, organic cotton en de duurzame recyclede materialen.

 2. Tijdloze items zijn altijd in de mode
  We weten zelf heel goed wat onze favorieten zijn, welke stijlen ons het best staan en waar we ons comfortabel in voelen.
  Een mooi moment om voor meer tijdloze klassiekers te kiezen in de garderobe. Dan hoeven we ons 's ochtends voor de spiegel minder zorgen te maken of we de laatste trends wel hebben doorgevoerd.

 3. Duurzame kledingmerken steunen
  Minder afval door het te recyclen tot hoogwaardige kleding of het gebruik van organisch katoen. Er is veel kleding, van onder andere Ecoalf en Eagle & Brown dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

 4. Een upgrade geven aan de thuiswerkoutfit
  Thuiswerken gaat het best in een goede outfit en als neveneffect komen we ook 's weekends stijlvoller voor de dag!

 5. Vaker kiezen voor een colbert
  Er zijn maar weinig items die zo veel cachet toevoegen aan een outfit als een colbert, dus trekken we voor al onze (digitale) meetings een colbert aan. 

 6. Buy less, buy better
  Goedkoop is duurkoop, ook met kleding. Door vaker te kiezen voor de kwaliteit van goede merken bouw je op de lange termijn aan een prachtige garderobe. 
 • iDeal
 • Visa
 • Afterpay
 • Meastro
 • Mastercard