Geplaatst op 16 februari 2021

Categorie:

Leer hoe je eenvoudig de beste koopjes uit de herenmode sale plukt!

Leer hoe je eenvoudig de beste koopjes uit de herenmode sale plukt!

De eerste man die niet van korting houdt, moeten we nog tegenkomen. Het is een sport om een aankoop te doen waarvan je weet dat het item kostbaarder is dan je ervoor hebt betaald. Dat is de reden dat je af en toe (soms zelfs tegen beter weten in) op een advertentie klikt of misschien zelfs waarom je op deze pagina terecht bent gekomen.

Het goed doen tijdens een sale is geen wetenschap en misschien zelfs iets wat we je kunnen uitleggen. We zullen onze kennis met je delen zodat jij herenmode sale items aan je garderobe kan toevoegen waarmee je de sale hebt uitgespeeld!

De drie basisregels in om te slagen in de herenmode sale

1. Smaken verschillen

Om succesvol te zijn in de herenmode sale is stap één begrijpen dat smaken verschillen. Wat voor een ander een must-have item is, kan voor jou verkeerde associaties oproepen. Voorsorteren op smaken en stijlen is daarom een goede eerste stap. Kijk bij merken die je graag draagt of items die je bijna dagelijks uit je kast pakt. Draag je altijd een donkerblauw colbert? Dan is het handig om je filters zo in te stellen dat je daar je speurtocht begint.

2. Kies voor tijdloze items als je shopt in de herenmode sale

Doordat de hoogste korting aan het eind van het seizoen wordt aangeboden is het verstandig om uit de buurt te blijven van trendy items met een korte houdbaarheid. Gelukkig biedt de herenmode altijd evergreen items die een goede langetermijninvestering zijn.

Merken als Ralph Lauren, Gant en McGregor maken al jaren eenzelfde stijl collectie en hebben daarmee bewezen het eb en vloed van seizoen trends te verslaan. Dit maakt deze en vergelijkbare merken een betrouwbare optie om te shoppen tijdens de herenmode sale.

3. Kies voor materialen en merken van een hoge kwaliteit in de herenmode sale

De materiaalkwaliteit van het item zelf zegt voor over zijn duurzaamheid. Het vakmanschap in een leren jas of een prachtige spijkerbroek zijn niet tijds- of seizoensgebonden. Deins dus niet terug voor hogere prijzen, deze verraden namelijk dat er tijd en moeite in een item is gestoken om je er lang plezier van te laten hebben.

Je eerste instinct in de sale sorteren op basis van prijs: laag naar hoog, maar kies voor de beste herenmode sale items ervoor om te sorteren en de hoogste prijs als eerste te laten zien. Items van mooie merken als Jacob Cohën, Corneliani en Eduard Dressler zullen nu bovenaan staan en dat zijn de items waar je in absolute zin de hoogste korting op zult krijgen én het meest plezier van zult beleven.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard