Geplaatst op 21 juli 2020

Categorie:

Ga voor tijdloos

Ga voor tijdloos
 
Welke muziek die momenteel nieuw op de radio is, maakt kans om in je lijst te komen met all-time favorieten? Moeilijk te zeggen? Misschien een betere vraag is welke muziek van de afgelopen decennia er bij jou in dit lijstje staat. Grote kans dat je op de tweede vraag een bij jou passend antwoord hebt. Daar willen we het dan ook graag even met je over hebben.
 
Net als muziek is de mode behoorlijk tijdsgebonden. De door de modehuizen verzonnen trends volgen elkaar in rap tempo op en overspoelen de markt met “nieuwe” kleding. Hierdoor laten ze je denken dat de mode van vorig jaar niet meer goed genoeg is voor dit moment.
 
Bij Duetz houden we onze collectie nieuw door een brede selectie tijdloze klassiekers aan te bieden. Kleding waar je qua kwaliteit en qua stijl zonder twijfel vele jaren mode-plezier aan kunt beleven. Shop bij Duetz, dan hoef jij je ‘s ochtends voor de kast geen zorgen meer te maken of je de laatste trends hebt doorgevoerd!
 
Ons advies is eigenlijk als volgt: Zoek jouw AC/DC, The Beatles, ABBA, Earth Wind & Fire of Queen ook op het gebied van kleding. Je weet zelf goed wat je favorieten zijn, welke stijl het beste bij jou past en waar jij je dus comfortabel en goed in voelt.
 
Ga voor tijdloze klassiekers en koop gerust een donkerblauw colbert of een extra setje witte shirts, dan kun je ze lekker op repeat zetten!

Meer blog berichten

blog

De beste sale tot nu toe!

Lees meer
blog

Bouwen aan je garderobe

Lees meer
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard