Geplaatst op 26 augustus 2020

Categorie:

Een goedgevulde ondergoed lade

Je ondergoed mag je zeker niet verwaarlozen. Een goedgeklede man denkt ook na over zijn ondergoedlade. Hou je collectie onderbroeken en ondershirts ten alle tijden compleet. Leg een ruime collectie aan en draag ze tegen elkaar in, dan gaan ze het langste mee. 

Qua onderbroeken, we raden je de boxers van Slater aan, omdat ze voor een groot deel uit bamboe bestaan. Dat is duurzaam, absorbeert vocht beter dan katoen en draagt ook nog eens erg comfortabel. 

Als we het dan toch over duurzaamheid hebben. Opteer een ondershirt om de levensduur van je overhemden te verlengen. Het ondershirt vangt eventueel zweten op, waardoor het overhemd langer mee gaat. 

Voor ieder type kraag valt een pleidooi te houden. Er zijn mannen die zweren bij een ronde hals t-shirt onder een overhemd omdat dit comfortabel hoog sluit. Deze mannen staan haaks tegenover de v-hals dragen de groep die vind dat een openstaand hemd, dat van zichzelf ook in een v-vorm open valt, gecomplimenteerd wordt door een v-hals shirt. Wil je niet dat je ondershirt zichtbaar is? Kies dan een kaki variant met een diepe v-neck, die andere merken een no-shirt noemen. 

Tijd om je lade aan te vullen? Bekijk hier het assortiment. 

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard