Geplaatst op 13 november 2020

Categorie:

Deze 5 items mogen niet ontbreken in een stijlvolle heren outfit voor het najaar!

Deze 5 items mogen niet ontbreken in een stijlvolle heren outfit voor het najaar!

Je kantoor is op loopafstand van de keuken en naar buiten ga je alleen voor boodschappen of een frisse neus. Het najaar van 2020 zorgt voor uitdagingen die je garderobe eerder niet had hoeven doorstaan. We denken graag met je mee en presenteren je in deze blog 5 items ie niet mogen ontbreken in je rotatie met heren outfits voor het najaar van 2020.

De coltrui op een jeans of onder het colbert

Een van onze favoriete truien van dit najaar is de coltrui. Het liefst in een donkere kleur zodat hij zich perfect leent voor ton-sur-ton heren outfit combinatie onder een jasje. Arno Kantelberg schreef ooit dat de drager van een coltrui direct 10 IQ-punten cadeau krijgt. Net als de bril is de coltrui is symbool van intellectualisme door stijlvolle heren als de schrijver Samuel Backett en de filosoof Jean-Paul Sartre.

Kies voor een donker overhemd in je heren outfit

We gaan nog even door over ton-sur-ton combineren, het is namelijk een van de eenvoudigste manieren om een stijlvolle herenoutfit voor het najaar te produceren. Een donkere jeans of chino heb je vast in je kledingkast hangen, waardoor een donker overhemd een veelzijdige toevoeging is. Subtiele riem en donkere schoenen erbij en je gaat complimentjes oogsten.

Kleuren die zich bij uitstek lenen voor een stijlvolle ton-sur-ton heren outfit zijn donkerblauw, bruin en zwart.

Denk goed na over je winterjas

Regen, kou, wind. Allemaal geen probleem als je de juiste bescherming hebt: een fijne jas. Ons advies luidt daarom: investeer in een goed exemplaar, dan heb je ook meer plezier van de winter. 

Nu is je jas, als buitenste laag, ook je visitekaartje en het eerste wat mensen zes maanden lang van je zien. Een goede jas is het begin van een goede outfit. Ons advies voor het najaar van 2020? Ga voor een half lange variant met een fraaie ruit.

Draag ook tijdens je digitale meeting een colbert

Hoewel je kantoor nu in je woonkamer is adviseren we je alsnog om een colbert aan te schieten voor je digitale meetings. Dit geeft je heren outfit net wat meer cachet, wanneer je op beeld verschijnt en je punten maakt. 

Dit najaar geen stijve jasjes in onze collectie, maar ongevoerde varianten van draagbare stoffen die misschien nog wel comfortabeler zitten dan je favoriete sweater. 

Omarm het thuisblijven met de juiste heren outfit

Lezen, uitgebreid koken of een nieuwe Spotify playlist met al je favoriete nummers van vroeger. Er is nog steeds genoeg te doen. Omarm de situatie en zorg dat je heren outfit voor deze dagen bijdraagt aan een ontspannen gevoel. Het Nederlandse WAHTS is specialist op dit gebied en maakt uitzonderlijk comfortabele kleding die er ook nog eens stijlvol uitziet. Comfortabel en toch stijlvol met bijvoorbeeld deze broek van sweatstof.

  • iDeal
  • Visa
  • Meastro
  • Mastercard